Dalheim B.V. Baarn
Dalweg 3
3741 AT Baarn
Tel: 06-53236451
Tel: 035-5422420
Fax: 035 - 5429408
E-mail: info@dalheim.nlHome

Aannemers en Timmerbedrijf
Aanbouw en uitbouw
Verbouw / renovatie
Kozijnen (vervangen) Overige
EPA

Sanitair en tegels
Stappenplan
Montage
Portfolio
Handige links

Vacature

Vrijblijvende offerte

Aannemers bedrijf Dalheim B.V. Baarn


Aannemers bedrijf Dalheim B.V. BaarnAannemers bedrijf Dalheim B.V. Baarn
   
Stappenplan
 


Ga bij de bouw of het verbouwen van uw badkamer stap voor stap te werk. Zo is het gemakkelijker een goed overzicht te houden en worden er geen belangrijke zaken vergeten. Wanneer dit stappenplan gevolgd wordt komt men vanzelf tot een droombadkamer.  

 

Aannemers bedrijf Dalheim B.V. Baarn

Wensen op een rij

Goede voorbereiding is het halve werk. Maak daarom eerst een overzicht waarop u de wensen en eisen van u en uw gezin noteert. Kijk hierbij ook alvast naar het budget dat u te besteden heeft. Meet de beschikbare ruimte op of raadpleeg de bouwtekening.

 

Ruimte indelen

U kunt in deze fase alvast nadenken over stijlen en indeling van uw badkamer. Dit overzicht kan als hulpmiddel dienen waarneer u bij een van de showrooms een afspraak heeft.

 

Contact met Dalheim Sanitair & Tegels

Wanneer u weet wat u wilt hebben, of u wilt een keuze maken in een van de showrooms waar wij afspraken mee hebben, dan kunt u contact opnemen met Dalheim Sanitair & Tegels. Wij verzorgen voor u een afspraak met een sanitairspecialist, en kunnen u tevens uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

 

Naar de showroom

In de showroom kunt u op uw eigen tempo bekijken wat er allemaal op het gebied van badkamers te krijgen is. In de showroom zijn veel voorbeelden van schitterende modellen, kleuren en materialen te vinden. Een specialist kan u wijzen op de nieuwste mogelijkheden en technische snufjes.

 

Zet samen de zaken op een rijtje

Wij kijken samen met u of uw ideeën uitvoerbaar zijn. Op basis van de offerte die u van de showroom ontvangt kunt u nadenken over het definitieve ontwerp. In deze fase ontvangt u van Dalheim Sanitair en Tegels een offerte met de kortingen inbegrepen. Uiteraard wordt deze offerte zonder enige verplichting aangeboden. Alle kosten worden in het gespecificeerde voorstel opgenomen. U weet dus exact wat u kwijt zult zijn aan het sanitair zelf, de accessoires en tegels, maar ook aan eventueel breek-, verbouw- en installatiewerk (waarneer dit afgesproken is).

Aannemers bedrijf Dalheim B.V. Baarn

Neem thuis rustig de tijd om te beslissen

Bouwen of verbouwen is geen geringe investering. U wilt dan ook een inrichting waar u jarenlang tevreden mee bent. Daarom is het plezierig als u zelfs in dit stadium nog veranderingen in het ontwerp kunt aanbrengen. Slaap er dus nog een nachtje over. Valt de offerte te hoog uit voor uw budget, praat er dan over met ons, en vraag om een alternatieve oplossing. Dit geld ook omgekeerd, heeft u nog ruimte in uw budget, dan kunt u gerust informeren naar eventuele luxere opties.

 

U sluit de overeenkomst

Als u met Dalheim Sanitair en Tegels een overeenkomst bereikt heeft wordt een afspraak gemaakt voor het tijdstip van levering en eventuele installatie.

 

Het installeren (indien u dit wenst)

Het laatste stadium op weg naar een nieuwe badkamer is de installatie. Dalheim Sanitair en Tegels heeft i.s.m. Aannemersbedrijf dalheim contacten met erkende installateurs. Deze zorgen er voor dat u zonder het ongemak en de rommel, van zelf installeren, een prachtige badkamer krijgt.